“Appi! Mu koer ainult tõmbab rihma otsas, haugub iga möödakäia peale ja närib kodus kõik juhtmed läbi. “

Kui see on sulle tuttav, siis oled õigesse kohta tulnud, sest Pocket Puppy School ongi loodud selleks, et koeraomanike igapäevaelu koos oma lemmikuga paremaks muuta.

Mis on Pocket Puppy School?

Lühidalt, Pocket Puppy School on koerte treenimiseks loodud tasuta mobiilirakendus, mis võimaldab igal koeraomanikul oma lemmikut ise samm-sammult ja endale sobival ajal treenida.

See tasuta mobiilirakendus on jaotatud suuremateks teemaplokkideks, mis omakorda jagunevad väiksemateks alapeatükkideks. Teemaplokkide seast leiab kasulikke, kui ka lõbusamaid trikke, mida koerale õpetada, aga ka informatiivseid ja selgitavaid teemasid, mis on abiks uutele koeraomanikele või mõne kindlama probleemi lahendamisel.

Lisaks õpetlikele osadele, oleme äppi loonud lisatööriistad, näiteks kutsikaprofiil, kalender ning muidugi kogukonna lehe, kus igaüks saab oma armsat kutsikat või koera treenimise teekonda teistega jagada.

Millest sai kõik alguse?

Umbes 6 aastat tagasi tuli meie perre krutskeid täis Siberi Husky kutsikas. Kuigi rõõmu oli palju, saime õige pea aru, et tema treenimine on hädavajalik. Tema meeletult kõrge energiatase, rihma otsas tõmbamine ning kutsikale omane, käte hammustamine, vajasid parandamist.

Probleem oli aga selles, et me ei teadnud koerte õigest treenimisest midagi. Kahjuks ei olnud turul ka meie jaoks sobivat lahendust, mis nii ajalises kui rahalises mõttes oleks sobilik olnud.

Tuli ohjad enda kätte võtta. 🤓

Pocket Puppy School mobiilirakenduse looja, Ki otsustas läbida koera treenerite koolituse ning veetis nädalaid ja kuid õppimisele, selleks et koeraomanikuna enda ning meie koera elukvaliteeti paremaks muuta.

Siit edasi mõistsime, et koera treenimiseks vajalikud teadmised peaksid tegelikult igale koeraomanikule kättesaadavad olema. Nii otsustasimegi oma teadmisi ja vajalikku infot koerte kohta jagada ka teiste koeraomanikega. Sellest sündis idee luua Eesti esimene koerte treenimise äpp Pocket Puppy School.

Tasuta eestikeelne koerte treenimise äpp?

Ilmselt tekib seda artiklit lugedes küsimus, kuidas saab Eesti esimene koera treenimise äpp olla tasuta? Telefonis sirvides leiab teisigi äppe mis on koera treenimiseks mõeldud, kuid neid kasutama hakates, saab iga kasutaja õige pea aru, et tasuta ei ole neist mitte ükski. Jah, esimesed paar peatükki ehk saab loetud, kuid selleks, et päriselt vajalikku infot kätte saada, peab igakuise paketi võtma, mis kokkuvõttes on üpriski kulukas.

Seetõttu oligi meie missiooniks teha äpp, mis päriselt ongi tasuta. Äpi põhiosa, ehk iga teemaplokk on kättesaadav täies mahus, ilma peidetud tasudeta. Miks?

Sellepärast, et nii omast kogemusest kui ka tänavatel kõndides märkame igal jalutuskäigul ükskõikseid või närvilisi koeraomanikke, kes:

a) lasevad koeral jalutuskäiku juhtida;

b) on pinges ja pahased, sest koer tõmbab ja haugub nii kuis jaksab.

See tähendab, et inimestel on üldpildis tekkinud arusaam, et “see ongi tavaline koera käitumine”, mis on reaalsusest väga kaugel.

Me tahame seda parandada ning seetõttu tegimegi otsuse, et kogu koera treenimist puudutav info Pocket Puppy School äpis, peaks olema tasuta.

Äpp teenib peamiselt raha läbi mitte-segavate reklaamide, ning inimestele, kes tahavad reklaamivaba versiooni või soovivad äpi lisafunktsioone kasutada, on olemas valikuline PRO versioon ühekordse tasu eest.

“Aga ma ei oska oma koera ise treenida, ju?” 🤔

Tegelikult oskad! Äpi reitingud (reviewd), ehk need täiesti tavalised inimesed, kes meie mobiilirakendust kasutavad, on oma hinnangutes tihti välja toonud just seda, kui lihtsaks ja kergesti hoomatavaks kõik teemad on tehtud. Seega võid üpriski kindel olla, et järjepidevalt oma aega panustades (iga päev 5-10 minutit) näed juba õige pea ka häid tulemusi.

Sina, lugejana ja meie siin Pocket Puppy School’is kes on natuke üle 6 aasta hüper energilise Huskyga elanud, oleme täiesti võõrad. Küll aga võid meie sotsiaalmeedia kontodelt leida, kuidas meie oma hüper energilise Husky sõnakuulelikuks, hästi käituvaks ja viisakaks koeratüdrukuks kasvatanud oleme.

Koera treenimine, õpetamine on aegavõttev protsess ning vajab lisaks sinu ajale ka omajagu kannatust. Muidugi on tore ja lihtne võtta koer ning teha vabakasvatust. Küll aga usume, et nii mõnigi koeraomanik tunneb igapäevaselt kui keeruline võib olla üks täiesti tavaline jalutuskäik, sest koer muudkui tõmbab rihma otsas, haugub igaühe peale ning lisaks teeb ka kodus omajagu pahandust.

Pocket Puppy School sai loodud isiklikust vajadusest enda ja oma koera suhet ja elukvaliteeti paremaks muuta. Oleme ise elav tõestus, et ka ühe “hullumeelse” Siberi Husky saab viisakaks ja sõnakuulelikuks koeraks kasvatada. Me loodame, et Pocket Puppy School äpp aitab ka sinul seda oma koeraga saavutada, et saaksid iga päev oma koerast rõõmu tunda ja nautida temaga koos rahulikke jalutuskäike.

Vaata lisaks

Meie instagrami kanalilt leiad informatiivset aga sealhulgas ka lõbusat sisu koertest, koera treenimisest ning lemmiku omamisega seotud rõõmudest ja muredest. Tule jälgi meid!

Meie e-poest leiad ka helkurniidiga hands-free jalutusrihma, pehmeid pusasid ja T-särke, millele sinu lemmiku pildi peale disainime. Tule uudistama.

Previous
Previous

OneTigris dog backpack review

Next
Next

Dog owner essentials - RemieDog Metro review